foLlowErz

Tuesday, 14 August 2012

halooooo

hai everyone.. dah lame i tak update blog kan?? rindu gilerr nak bukak.. yelaa... follower just 4 people only.. sape yg tak jemu nak bukak.. kannn?? no... bukan tu yg i nak disscuss with you all.. firstly , i ade story mory ni.. i ade jatuh hati dekat sorang budak ni.. mulanya bila dea update status dekat facebook.. then , i comment lahh.. tak rapat pun dgn dea.. just adek kpd cikgu i.. lame2 tuu , i gadoh dgn dea , mesra dgn dea.. dea pun caring dekat i.. so , i pun mulalah *melting kan?? gilalah i nih.. hewhew.. just nak inform you all , bila hati da cair , mulalah hati pun da membuak right.. nak inform tu je hari ni , see you all next time:) choww